Werkvoorbereider / Calculator

Onze opdrachtgever WazoRiool is een professionele rioolspecialist, gespecialiseerd in het verhelpen van alle rioolverstoppingen, het reinigen, het inspecteren van het riool en uiteraard het repareren van een defect rioleringssysteem. Voor zowel particulieren als woningcorporaties/-beheerders en bedrijven.

WazoRiool is een snelgroeiende organisatie en heeft de ambitie deze groei ook in de toekomst verder door te zetten.  Om deze groei mogelijk te maken is WazoRiool op zoek naar een:

 

WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR

 

 Functieomschrijving

 WazoRiool is een snelgroeiende organisatie en heeft de sterke ambitie deze groei ook in de toekomst verder door te zetten.  Om deze groei mede mogelijk te maken is WazoRiool op zoek naar een ervaren werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider stel je offertes voor klanten op en ondersteun je de monteurs bij de realisatie van de projecten. Daarnaast verricht je tevens diverse administratieve werkzaamheden.

Naast de dagelijkse werkvoorbereidingstaken zal de werkvoorbereider ook betrokken worden in andere projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en kwaliteit. WazoRiool is daarom nadrukkelijk op zoek naar een werkvoorbereider die ook graag buiten de kaders van zijn eigen vakgebied kijkt.

Als werkvoorbereider maak je deel uit van een  team die nauw met elkaar samenwerken aan een verdere groei van de organisatie. Niet alleen in omvang, maar ook in verdere professionaliteit. WazoRiool zoekt daarom ook een werkvoorbereider die wil meewerken en meebouwen aan de realisatie van deze doelstelling.

 

Functie-eisen: 

·         Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO-opleiding.

·         Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke positie in een technische omgeving, zoals de GWW- of bouwsector.

·         Ervaring in de rioleringsbranche is een pré, maar niet vereist.

·         Je beschikt over een uitstekend technisch inzicht.

·         Je kijkt ook buiten de kaders van je eigen vakgebied en je wilt graag meebouwen aan de verdere groei van de organisatie.

·         Je bent flexibel en bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten en collega’s te ondersteunen.

·         Je bent proactief en ondernemend en komt met ideeën.

·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

·         Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

·         Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt goed omgaan met stress en een hoge werkdruk

·         Je bent woonachtig in een straal van 50 km rond Kolham.

 

Ons aanbod: 

-          Het werken in een klein team.

-          Een diversiteit aan werkzaamheden.

-          Meewerken aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie

-          Een marktconform salaris.

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek)

-          Een fulltime contract