Als ondernemer krijgt u met talrijke HR vraagstukken te maken, zoals werving en selectie, ontslag, arbeidscontracten, beloning, wetswijzigingen, ziekteverzuim, etc. Vaak heeft u niet de tijd om hier voldoende aandacht aan te schenken.

Veel ondernemers uit het MKB ‘doen het er even bij’. Natuurlijk komt u hiermee een heel eind. Echter het kost u relatief veel tijd. Tijd die u liever anders had willen besteden. Bovendien zijn er soms HR onderwerpen waar u graag nadere ondersteuning bij zou willen van iemand met kennis en ervaring.

Het liefst zou u iemand tot uw beschikking hebben die u op afroep kunt inhuren om u te ondersteunen, al was het maar voor een uur in de maand. Be-Grip heeft hiervoor de oplossing: het HR abonnement.

Met het HR abonnement nemen wij u uw HR zorgen uit handen, zodat u weer kunt gaan ondernemen. Met het HR abonnement verzekerd u zich van deskundige HR ondersteuning op afroep voor één of meer uren per maand.

Hoe werkt het HR abonnement?
Op basis van een kennismakingsgesprek, waarin u ons verteld wat u nodig heeft, komen wij met een vrijblijvend voorstel voor een HR abonnement.

Dit voorstel bevat onder andere de wijze van samenwerking, de omvang van het HR abonnement en de kosten hiervan. De omvang van het HR abonnement is volledig afgestemd en kan variëren van een uur per maand tot enkele dagen in de week.

Met het sluiten van het HR abonnement bent u verzekerd van kwaliteit. Het HR abonnement is voor ons namelijk een resultaatverplichting en geen inspanningsverplichting. Wij zijn pas klaar als de afgesproken dienst is geleverd. De extra tijd die dat kost, komt voor onze rekening.

Wij leggen u graag uit wat het HR abonnement voor uw organisatie kan betekenen.